Puhelinneuvonta

Puhelinneuvonnassa annamme yleistä tietosuojaan liittyvää ohjausta ja neuvontaa sekä kerromme, jos asia vaatii tarkempaa tutkimista ja käsittelyä toimistossamme.

Pyri selvittämään henkilötietojesi käsittelyyn liittyvät kysymykset ja ongelmat rekisterinpitäjän kanssa. Ellei asiasi selviä, voit soittaa tietosuojavaltuutetun toimiston puhelinneuvontaan tai tehdä ilmoituksen tietosuojavaltuutetulle. Voit tehdä ilmoituksen, jos tietosuojaoikeuksiasi on loukattu tai epäilet muuta epäkohtaa henkilötietojen käsittelyssä.

Myös rekisterinpitäjä voi kysyä puhelinneuvonnasta lisätietoja ja neuvoja.

Puhelinneuvontaa ei ole suunnattu konsultointipalveluja, asianajo- tai lakiasiainpalveluja ammatikseen tarjoaville tahoille.

Huomaathan, että emme voi puhelimitse antaa yksityiskohtaisia tai sitovia kannanottoja vaan annamme neuvontaa ainoastaan yleisellä tasolla.

Löydät vastauksia yleisimpiin tietosuojavaltuutetulle esitettyihin kysymyksiin myös verkkosivuiltamme.

Puhelinneuvonta palvelee maanantaista keskiviikkoon klo 9.00–16.00 numerossa 029 56 66777.

Kaikista 029 56 -alkuisiin numeroihin soitetuista puheluista peritään vain soittajan oman operaattorin sopimuksen mukainen paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksu. Ulkomailta soitettaessa hinnan määrittelee paikallinen operaattori.

Palvelussa käytetään ulkopuolisen palveluntarjoajan puhelinjärjestelmää. Puhelinneuvonnan yhteydessä ei kerätä henkilötietoja, eikä puhelinneuvonnan puheluja nauhoiteta. Puhelinjärjestelmässä on tilastointiominaisuus, jonka kautta kerätään ainoastaan puhelujen määrällisiä tietoja. Näihin tietoihin ei yhdistellä henkilötietoja.

Lue lisää:

Asiointi puhelimitse