Hyppää sisältöön

Tietosuojavaltuutetun toimisto mukana oikeusministeriön avointen ovien päivässä lauantaina 26. elokuuta

TSV
Julkaisuajankohta 24.8.2017 12.22 | Julkaistu suomeksi 22.5.2018 klo 10.34
Uutinen

Tietosuojavaltuutetun toimisto osallistuu oikeusministeriön avointen ovien päivään lauantaina 26. elokuuta Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi. Päivän aikana yleisöllä on mahdollisuus tutustua tietosuojavaltuutetun toimistoon ja uuden tietosuoja-asetuksen myötä paraneviin oikeuksiin.

Avointen ovien päivässä esitellään oikeusministeriön, tietosuojavaltuutetun, yhdenvertaisuusvaltuutetun ja tasa-arvovaltuutetun toimintaa. Tietosuojavaltuutetun toimisto kertoo tietosuojasta ja kansalaisten vahvistuvista oikeuksista Julkisuussalissa kello 13.20‒13.40. Muita tietoiskujen aiheita ovat muun muassa kansalaisten vaikuttamiskeinot, rikoksentorjunta ja kuluttajansuoja.

Tietosuojavaltuutetun toimiston pisteellä voi oppia ja testata tietonsa tietosuojasta. Päivän aikana järjestetään myös opastettuja taidekierroksia ja esitellään sähköisiä demokratiapalveluja. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Avointen ovien päivä on osa Suomi 100 -juhlavuotta, Yhdessä-viikonloppua ja tietosuojavaltuutetun toimiston 30-vuotisjuhlavuotta. Viikonlopun aikana järjestetään paljon Suomi 100 -juhlavuoteen liittyviä tapahtumia eri puolilla Suomea ja maailmaa.

Lisätietoja:

viestintäsuunnittelija Elina Autio, p. 02956 20036, elina.autio(at)om.fi

Sivun alkuun