Hyppää sisältöön

Tietosuojavaltuutetun toimisto on mukana Digiturvaviikolla

Julkaisuajankohta 18.10.2021 14.48
Uutinen

Tietosuojavaltuutetun toimisto on mukana Digiturvaviikolla 25.–29. lokakuuta. Digiturvaviikon tarkoituksena on kerätä yhteen organisaatioita rakentamaan turvallista digitaalista yhteiskuntaa.

Digi- ja väestötietovirasto järjestää 25.–29. lokakuuta toista kertaa kansallisen Digiturvaviikon. Digiturvaviikko on kampanjaviikko, jonka aikana on luvassa monipuolista ja opettavaista ohjelmaa digitaalisen turvallisuuden kentältä. Digiturvaviikko haastaa organisaatiot ja niiden henkilöstön käyttämään viikon aikana tunnin työajasta digitaalisen turvallisuuden edistämiseen.

Myös tietosuojavaltuutetun toimisto on mukana Digiturvaviikon ohjelmassa. Apulaistietosuojavaltuutettu Jari Råman puhuu Digiturvallisuuden tila julkishallinnossa -osuudessa 25. lokakuuta. Tietosuojavaltuutetun toimiston ylitarkastaja Juhani Kuparinen on mukana vastaamassa kysymyksiin digiturvallisuudesta Digiturvaviikko vastaa -osuudessa 29. lokakuuta.

Tarkempaan Digiturvaviikkoon sekä sen ohjelmaan voi tutustua Digiturvaviikon verkkosivuilla. Sivulla voit myös ilmoittaa organisaatiosi osallistumaan Digiturvaviikolle.

Sivun alkuun