Hyppää sisältöön

Tietosuojavaltuutetun toimisto ottaa käyttöön uuden rekisterinpitäjille ja tietosuojavastaaville tarkoitetun puhelinneuvonnan numeron

Julkaisuajankohta 30.9.2019 13.20
Uutinen

Rekisterinpitäjille ja tietosuojavastaaville tarkoitettu neuvontanumero otetaan käyttöön tiistaina 1. lokakuuta. Puhelinneuvonnan nykyinen numero palvelee jatkossa ainoastaan yksityishenkilöitä. Uudistuksen tavoitteena on parantaa puhelinneuvonnan tavoitettavuutta.

Tietosuojavaltuutetun toimiston puhelinneuvonta palvelee maanantaista perjantaihin kello 9.00–11.00. Puhelinneuvonta antaa yleistä ohjausta ja neuvontaa tietosuojasta sekä henkilötietojen käsittelystä. Neuvonta on yleisneuvontaa, eikä siinä voida antaa yksityiskohtaisia tai sitovia kannanottoja yksittäistapauksiin. Puhelinneuvonta ei ole suunnattu konsultointipalveluja, asianajo- tai lakiasiainpalveluja ammatikseen tarjoaville tahoille.

Vastauksia yleisimpiin tietosuojavaltuutetulle esitettyihin kysymyksiin voi lukea tietosuojavaltuutetun toimiston verkkosivuilta. Sivustolla on myös muuta tietosuojaan ja henkilötietojen käsittelyyn liittyvää ohjeistusta yksityishenkilöille ja organisaatioille.

Rekisterinpitäjien ja tietosuojavastaavien puhelinneuvonta: 029 56 66778
Yksityishenkilöiden puhelinneuvonta: 029 56 66777

Lisätietoja:
Tietosuojavaltuutetun toimiston puhelinneuvonta

Sivun alkuun