Hyppää sisältöön

Tietosuoja yksi Kuntien ja maakuntien kyberturvallisuuspäivien teemoista 11.‒12. lokakuuta

TSV
Julkaisuajankohta 19.9.2017 16.31 | Julkaistu suomeksi 22.5.2018 klo 10.35
Uutinen

Tietosuojavaltuutetun toimisto osallistuu Kuntien ja maakuntien kyberturvallisuuspäiviin 11.‒12. lokakuuta Helsingin Kuntatalolla. Tapahtuman teemoja ovat muun muassa tietosuoja, kyberturvallisuuden muutokset ja vastuut sekä palveluiden digitalisointi.

Kyberturvallisuuspäivät alkavat keskiviikkona 11. lokakuuta yhteisellä osuudella, jonka aiheita ovat digitaalinen turvallisuus muutoksissa, kyberturvallisuus ja tietosuojauudistus. Iltapäivällä ja torstaina 12. lokakuuta ohjelma jakautuu kolmeen eri linjaan, joita ovat tietosuoja ja henkilöstö, hallinnollinen turvallisuus sekä tekninen tietoturva.

Tietosuojavaltuutetun toimiston asiantuntijat mukana luennoimassa tietosuojasta

Tietosuojavaltuutettu Reijo Aarnio antaa tilaisuudessa tilannekatsauksen tietosuojauudistuksesta. Ylitarkastaja Anna Hänninen kertoo EU:n tietosuoja-asetuksesta ja tietosuojaviranomaisen roolista sekä henkilötietojen käsittelyä koskevista periaatteista. Ylitarkastaja Niina Heikmanin aiheena on henkilötietojen tietoturvaloukkauksista ilmoittaminen. Koko ohjelma ja lisätietoa löytyy tapahtuman verkkosivuilta.

FCG Koulutus järjestää tapahtuman yhteistyössä Kuntaliiton, valtiovarainministeriön JulkICT-osaston, Viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskuksen ja tietosuojavaltuutetun toimiston kanssa.

Sivun alkuun